Nyt voit vihdoinkin heittää hyvästit ainaiselle painon kanssa jojoilulle, ruokavaliosi rajoittamiselle ja itsesi sättimiselle...

 "Mitä jos voisit saada vartalon joka tuntuu ja näyttää hyvältä ilman jatkuvaa suorittamista ja ruokien vahtimista?"

Jos olet koskaan halunnut saavuttaa pysyvän muutoksen ilman pikadieettejä ja rääkkitreeniä, tämä tulee olemaan tärkein lukemasi sivu...

Luulin vielä vuonna 2012, että hyvinvointi on saavutettavissa vain tiukkojen dieettien ja rankkojen hikitreenien kautta. 

Suoraan sanottuna hurahdin tuolloin suorittamaan hyvinvointia: mitä enemmän treenasin ja söin rahkaa ja parsakaalia, sitä tyytyväisempi saatoin itseeni olla. Kyttäsin jokaista suupalaa enkä sallinut itselleni herkkuhetkiä.

Kaikki tämä huipentui vuonna 2013 läpikäymääni rankkaan fitness-dieettiin, jonka seurauksena ajoin itseni ylikuntoon ja kärsin vääristyneestä suhteesta ravintoon.

Lopulta olin niin väsynyt kaikkiin rajoituksiin, joita olin itselleni hyvinvoinnin nimissä asettanut, etten voinut enää kuvitella jatkavani samaa rataa eteenpäin. 

En olisi enää jaksanut sitä ja onneksi ymmärsin, että elämäntyylini oli itse asiassa hyvin kaukana siitä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jota olin niin kiihkeästi tavoitellut.

Siitä alkoi oman elämäni suuri muutos, jossa tekemäni virheet, mutta myös kokemukseni ja siinä vaiheessa liikunta-alalta hankkimani kattava koulutus, auttoivat minua ymmärtämään, kuinka paljon erilaiset pikadieetit, nälkäkuurit ja liialliset treenimäärät voivat tehdä haittaa hyvinvoinnille ja keholle. 

Koska…

Aito hyvinvointi sekä näkyvä ja pysyvä positiivinen muutos on mahdollista saavuttaa paljon helpommalla ja terveemmällä tavalla, kuin rääkkäämällä itseään kitudieeteillä tai kymmenillä treeneillä viikossa.

Anna minun näyttää sinulle miten...

Kuvittele jos hyvinvoinnin tavoittelu ei tuntuisikaan itsesi rankaisemiselta ja rajoittamiselta

Jos olet tähän mennessä yrittänyt tavoitella pysyvää painonpudotusta, kiinteytymistä ja elämäntapojen muutosta rajoittamalla itseltäsi kaikki herkuttelut ja syömällä mahdollisimman vähän - niin haluan sanoa sinulle, ettei se ole sinun vikasi jos olet epäonnistunut.

Netissä on tänä päivänä saatavilla niin paljon erilaisia valmennuksia, joilla tarjotaan pikaratkaisuja hyvinvoinnin kohentamiseen ja painon pudottamiseen, että asiaan perehtyneemmilläkin menee helposti sormi suuhun kaiken tietotulvan keskellä.

Yksi asia on kuitenkin selvää…

Pysyvää hyvinvointia ei ole mahdollista saavuttaa ehdottomuudella, itseäsi rankaisemalla ja kaikki elämän pienet nautinnot kieltämällä.

Terveelliset elämäntavat on mahdollista saada tulemaan “selkärangasta” olemalla itselle armollisempi ja luomalla muutosta positiivisuuden, ei kieltojen ja rajoitteiden, kautta.  

Ja kohta näytän miten…

...mutta sitä ennen haluan kysyä sinulta pari asiaa...

Tunnistatko itsesi joistakin näistä ajatuksista ja kokemuksista:

 • Olet lopen kyllästynyt palaamaan takaisin ruotuun jokaisen joulun, juhannuksen ja loman jälkeen - et jaksa enää väkisin pingottaa itsekuria ja tahdonvoimaa
 • Olet kokeillut lukuisia dieettejä ja trendikkäitä uutuus ruokavalioita, saamatta mistään pysyviä tuloksia - pikemminkin karisseet kilot ovat tulleet tuplana takaisin
 • Tuntuu, että rasvaa kertyy vyötäröllesi, takapuoleesi ja “alleihin”, vaikka vain katsoisit herkkuja
 • Painosi kanssa jojoilu tuntuu vain loputtomalta vuoristoradalta ja tiedät tarvitsevasi muutosta - et vain tiedä mistä sinun pitäisi aloittaa
 • Kärsit jatkuvasta herkkuhimosta, jonka tyydyttäminen johtaa vain entistä huonompaan ja nuutuneempaan oloon
 • Olet täysin kyllästynyt jatkuviin sairastelukierteisiin ja pitkittyviin flunssiin
 • ​Olet usein stressaantunut ja väsynyt, jolloin liikkuminen ei innosta eivätkä treenitkään kulje
 • Tulokset junnaa paikallaan, mutta et ole enää valmis kiristämään tahtia ja (jo ennestäänkin tiukkaa) ruokavaliotasi
 • ​Olet valmis todelliseen muutokseen ikuisten laihdutuskuurien ja jojoilujen jälkeen

Mutta mitä jos voisit kaiken rajoittamisen ja stressaamisen sijaan…

 • Lopettaa itsesi ruoskimisen ja olla armollisempi itseäsi kohtaan - ja silti saada parempia tuloksia kuin koskaan aiemmin
 • Saada pienillä muutoksilla lisää energiaa ja suorituskykyä arkeesi, jotta jaksat tehdä asioita joita eniten rakastat
 • Saada vihdoinkin pudotettua painoasi pysyvästi - ilman kitudieettejä, ehdottomia ruokavaliota ja hiilareiden kieltämistä
 • Tehostaa aineenvaihduntaasi niin, että syömäsi ruoka myös sulaa (eikä kerry vyötäröllesi)
 • Näyttää hyvältä ja itsevarmalta lempivaatteissasi - ilman että joudut sen eteen asumaan kuntosalilla
 • ​Syödä herkullista ruokaa vahtimatta jokaista suupalaasi - jopa herkutellakin välillä - ja silti saavuttaa pysyvästi keventyneen ja energisen olotilan sekä kaventuneen vyötärön
Eikö kaikki tämä kuulostaisikin aika mahtavalta? Ja tiedätkö mitä… 

Nyt voit vihdoinkin heittää hyvästit ainaiselle painon kanssa jojoilulle, ruokavaliosi rajoittamiselle ja itsesi sättimiselle

Tiedät varmaan sen turhauttavan tunteen kun sinua neuvotaan vain ‘syömään vähemmän kuin kulutat’ ja ajattelet “Minähän syön jo nyt niin vähän, pitääkö VIELÄ jostakin nipistää?!”.

Ei ole ihmekään ettet ole saanut haluamiasi tuloksia, jos sinulle ei ole koskaan kerrottu miten kehosi todella toimii. 

Saatat nimittäin tietämättäsi sabotoida mahdollisuutesi laihtua pysyvästi syömällä yksinkertaisesti liian vähän ja väärällä tavalla.

No entäs ne hyvät uutiset?

Voit saada hyvältä näyttävän ja tuntuvan kehon ilman jatkuvaa kaloreiden laskemista ja tiukkoja treeniohjelmia, koska pysyvät muutokset eivät tule siten, että lopetat herkkusuklaapatukkasi syömisen lopun elämäksesi ja rääkkäät itseäsi salilla päivästä toiseen. 

Pysyvä elämäntapojen muutos ei siis tarkoita vain naama irvessä rahkan syömistä ja kymmeniä treenejä viikossa salilla tai pururadalla, vaan se on kolmen tärkeän tekijän summa: 
 • Stressitön syöminen - Syö käytännössä mitä haluat, kun vain tiedät mitä syöt enemmän ja mitä syöt vähän vähemmän
 • Treenaa vähemmän, mutta tehokkaammin - Tehokas treeni ei tarkoita sitä, että sykkeesi hakkaa rajoitinta vasten ja itket sekä oksennat samaan aikaan. Tehokas treeni on sellainen, joka maksimoi kaiken käytettävissä olevan ajan ja rasittaa koko kehoasi
 • Ole armollinen itsellesi - Kaikille sattuu virheitä (myös minulle) ja takapakit kuuluvat elämään - ja jotta voit saavuttaa pysyvän muutoksen, on tärkeää että teet myös virheitä matkan varrella
Kun nämä kolme asiaa saadaan kuntoon, mikään ei estä sinua saavuttamasta tavoitteitasi!
Eikö kuulostakin mahtavalta? Joten mennäänhän eteenpäin...
“Kiitos tuhannesti!
Tämä valmennus oli täydellinen ja avasi minun silmäni. Painoa tippui 4 kg vaikka urheilin vähemmän, mutta fiksummin kun ennen ja söin terveellistä ruokaa kaloreita kyttäämättä. Olen siis normaalipainoinen mutta nyt oikeasti alan tykätä itsestäni ja miltä näytän. Olen käynyt valehtelematta lähes 10 eri valmennuskonseptia läpi ja tällä sain toivottua tulosta ja tämä muutti ajatuksia, että mitä se hyvinvointi on. Ei kalorien laskentaa, ei kymmeniä treenejä viikossa ei luopumista hyvästä ruoasta ja ravintolaruoista. Olen niin kiitollinen Nanalle, että halaisin jos voisin!♡”
★★★★★
Suuri kiitos Nana sinulle! 
Ilman sinua en olisi koskaan ymmärtänyt että pienillä askelilla on suuri muutos elämänlaatuun. Ilon kautta voi saavuttaa paljon. Ilman stressiä ja vaakaa niin henkilö kuin ruoka, voi voida hyvin ja kehossa tapahtua muitakin muutoksia kuin vain painonpudotusta. En olisi ikinä uskonut että innostun liikunnasta kotona tai kehonhuollosta. Valmennuksesi ansiosta voin hyvin, nukun paremmin ja täten olen onnellisempi kun jaksan enemmän. Olet nainen täyttä kultaa! Tämä oli elämää mullistava ja ajatukset räjäyttävä kokemus. Teet arvokasta työtä. Kiitos siitä! Halauksia!”
★★★★★

Saavuta ihannepainosi ja pysyvä hyvinvointi syömällä enemmän - myös hiilihydraatteja

Hyvinvointi tai onnistunut painonhallinta ei todellisuudessa vaadi kitudieettejä tai kalorien laskentaa, eikä sinun laihtuaksesi tarvitse unohtaa kaikkia elämän pieniä iloja saati sosiaalista elämää.

Itse asiassa, parhaat ja pysyvimmät tulokset tulevat unohtamalla ehdottomuuden ja turhan stressaamisen - elämän ei pidä pyöriä pelkän treenin, kanan ja parsakaalin ympärillä!

Olet saattanut kuulla suosituksia kokeilla vähähiilihydraattista tai jopa keto-ruokavaliota, jonka väitetään olevan tie nopeaan painonpudotukseen.

Itse olen kuitenkin nähnyt liian rajoitettujen ruokavalioiden huonot puolet, minkä takia vastustan kaikenlaista ehdottomuutta. 

Minun valmennuksissani EI esimerkiksi jätetä pois hiilihydraatteja (ei edes pastaa tai leipää), vaan syödään herkullista ja monipuolista ruokaa, jolla kehon rasvanpoltto saadaan käyntiin kuin itsestään. 

"Okei, kuulostaa hyvältä, mutta entäs sitten ne treenit?"
“Hiilarisaarna ja riittävän ruoan määrän tajuaminen oli olennaista. Lisäksi kämmenmalli toimii minulla, joka en jaksa laskea kaloreita ja makroja!”
★★★★★
“Ennen valmennusta söin aivan liian vähän
ja energiataso oli aika huono. Nyt syön kunnolla ja jaksan treenata ihan uudella sykkeellä ja arki on muutenkin energisempää.”
★★★★★
“Olo on mahtava kun olen saanut mahdutettua liikunnan takaisin arkeeni ja karkinsyönnin kuriin.
Kaikki tämä näkyy jaksamisessa, virkeydessä, mittanauhalla... Ja kuinka paljon oikeaa ruokaa saakaan syödä lihomatta, kun turhat mässyt on vähemmällä! Siltikään ei tunnu että mitään elämästä puuttuisi vaan päin vastoin nauttii myös niistä herkuista enemmän kun niitä ei joka päivä vedä. Aivan ihana valmennus! Hyvin perustellut asiat ja omakohtaiset kokemuksesi antavat sanoille pontta. Rento asenne! Juuri sellainen joka toimii minulle! Tykkään ja suosittelen lämpimästi myös muille!”
★★★★★

Kiinteytä kehoasi tehokkaasti helpoilla kotona tai salilla tehtävillä treeneillä -
ei enää tuntikausien hikirääkkejä

Sinun ei tarvitse muuttaa kuntosalille asumaan saadaksesi vartaloasi kiinteytettyä ja kehonkoostumustasi muokattua tehokkaasti - itse asiassa, monet valmennukseni läpikäyneet ovat pikemminkin sanoneet vähentäneensä treenaamista ja saaneensa silti parempia tuloksia kuin koskaan ennen.

Tiesitkö, että liiallinen treenikuorma yhdistettynä liian rajoitettuun ja niukkaan ruokavalioon saa aikaan vain kovan stressitilan kehollemme, jolloin minkäänlaista kehitystä ei yksinkertaisesti pysty tapahtumaan?

Sen sijaan armollisella oman kehon kuuntelulla ja lempeämmällä suhtautumisella niin ruokavalioon kuin treenaamiseen ja riittävään lepoon on saatu todistetusti upeita tuloksia kerta toisensa jälkeen.

Joten eiköhän katsota kuinka sinäkin voit saavuttaa unelmasi pysyvästä elämänmuutoksesta jo tänään… 
“Suuri kiitos Nana sinulle!
Ilman sinua en olisi koskaan ymmärtänyt että pienillä askelilla on suuri muutos elämänlaatuun. Ilon kautta voi saavuttaa paljon. Ilman stressiä ja vaakaa niin henkilö kuin ruoka, voi voida hyvin ja kehossa tapahtua muitakin muutoksia kuin vain painonpudotusta. En olisi ikinä uskonut että innostun liikunnasta kotona tai kehonhuollosta. Valmennuksesi ansiosta voin hyvin, nukun paremmin ja täten olen onnellisempi kun jaksan enemmän. Olet nainen täyttä kultaa! Tämä oli elämää mullistava ja ajatukset räjäyttävä kokemus. Teet arvokasta työtä. Kiitos siitä! Halauksia!”
★★★★★
“Kiitos tuhannesti aivan mahtavasta kurssista.<3
Olen kahden pienen lapsen äiti ja kärsinyt vuosia masennuksesta ja väsymyksestä. Nyt viimein sain itseni salille. Ja kun tuloksia tuli heti, uskon että sain tästä intoa jatkaa. Lisäksi koin monia ahaa-hetkiä muidenkin aiheiden kohdalla. Sain todella paljon arvokasta tietoa hyvinvoinnin lisäämiseen. Kiitos vielä, voin sanoa että tämä oli käännekohta elämässäni, kuin uusi alku! :)”
★★★★★
Katso mitä nämä ihanat ihmiset ovat sanoneet minun kanssa työskentelystä: 
“Kurssi oli kaikkea mitä toivoin ja vielä paljon enemmän!
Ihan uskomaton tietopaketti ja mieletön tsemppaus. Se että itse vastasit meidän kaikkien kysymyksiin oli aivan korvaamatonta. Ihanaa on ollut huomata oma kehitys, niin se fyysinen mutta myös psyykkinen. Olen saanut paljon rentoja tapoja hyvään elämänhallintaan, ei mitään tiukkaa ruoskimista, kuureja tai rajoittamista. Vaikutukset näkyvät ihan kaikilla elämän osa-alueilla, esim. töissä jaksamisessa ja parisuhteessa.”
★★★★★
“Ruusuja ehdottomasti Nanan ajatusmaailmasta,
 pidin paljon järkevistä ja realistisista ohjeistuksista, joiden pääpaino oli laihduttamisen sijaan aidosti hyvinvoinnissa. Itselläni ei ollutkaan tarkoituksena pudottaa painoa, vaan askeltaa pikkuhiljaa kohti parempaa oloa. Erikoismaininnan haluan antaa siitä, että valmennuksessa pureudutaan hyvinvointiin niin monipuolisesti eri osa-alueilla. Tein useita oivalluksia siitä, kuinka eri asiat vaikuttavat hyvinvointiini sekä terveyteeni, ja kuinka niitä muuttamalla voin parantaa oloani. Näin perusliikkujana huomasin, että kun liikuntaa ja treenimuotoja vähän järkevöitti (käyttämättä siihen kuitenkaan juurikaan enempää aikaa kuin ennen), kroppani vahvistui ja kykenee sellaiseenkin, mihin en ollut edes kuvitellut sen pystyvän. Energiataso nousi huomattavasti ja jaksaminen parantui, kun keho alkoi saada tarpeeksi ravintoa, oikeanlaista sellaista. Kiitos valmennuksesta, olen levittänytkin jo sanaa ystävilleni siitä, että olen löytänyt sellaisen valmentajan, joka kykenee valmentamaan monentasoisia nimenomaan monipuolisesti, kannustavasti ja tsempaten, luomatta paineita onnistumisesta. Mielessäni nyt päällimmäisenä seuraavia ajatuksia: rakasta kehoasi ja itseäsi, etene omalla tasollasi, pienikin teko hyvinvoinnin parantamiseksi on parempi kuin ei mitään... Kiitos!”
★★★★★
“Tykkäsin todella paljon valmennuksesta ja opin todella paljon uutta asiaa ruokavaliosta, treenaamisesta ja omasta hyvinvoinnista.
Valmennuksen aikana tuli kysyttyä itseltä kysymyksiä jotka pakottivat pohtimaan itselle tärkeitä asioita. Armollisuus omaa kroppaansa kohtaan oli parasta mitä tämän valmennuksen myötä opin. Mielettömän hyvät resepti kirjat ja ihanasti erilaisia ruokia. Ihanaa että materiaaalit saa itelle myös talteen! Nana olet ihmisenä ihanan pirteä, aurinkoinen ja empaattinen, sovit hyvin tähän työhön mitä teet. Susta huokuu aitous :) Kiitos paljon valmennuksesta. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan minun elämään. Tämä verkkoympäristö oli selkeä ja yksinkertainen ja oli mukavaa että vastasit aina nopeasti kysymyksiin. Parhaita on tämänkaltaiset valmennukset, joissa painotetaan loppuelämän muutoksia, ei mitään pikakuureja.”
★★★★★

LIFEFIT on 8 viikon valmennus, jonka avulla heität lopulliset hyvästit painon kanssa jojoilulle sekä epäonnistuneille laihdutuskuureille

Olen kasannut kaiken 8+ vuoden osaamiseni ja toimiviksi todistetut menetelmäni yhdeksi kokonaisuudeksi ja luonut valmennuksen, jossa jaan jokaisen yksityiskohdan jonka avulla pystyt saavuttamaan pysyvän elämänmuutoksen ilman, että tunnet luopuvasi mistään.

Saat käyttöösi kaiken tiedon ja osaamiseni, joita olen jakanut vain yksilövalmennettavieni kanssa. 

Nyt, selkeiden askel-askeleelta ohjeiden ja treeniohjelmien, ruokavalioiden ja lisämateriaalien avulla tulet vihdoin lopettamaan jatkuvalla dieetillä olemisen… 

... ja nauttimaan olostasi omassa kehostasi, josta voit olla ylpeä - ilman jatkuvaa ruokien punnitsemista ja tiukkoja treeniohjelmia, joita kukaan ei jaksa lopulta noudattaa. 

Voit ostaa pääsyn valmennukseen heti tänään, mutta katsotaan ensiksi, mitä tulet valmennuksen 8 viikon aikana oppimaan liittyessäsi nyt mukaan: 
 • Kuinka voit nauttia ravintolassa ja kahvilassa syömisestä ilman syyllisyyden tunnetta (Ymmärtämällä tämän sinun ei tarvitse enää koskaan perua kahvi- tai lounashetkiä ystäviesi kanssa) 
 • Löydät 4 yksinkertaista ja helppoa tapaa, joiden avulla pystyt nopeuttamaan painonpudotusta ja saamaan enemmän energiaa päivääsi (Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin nukkua)
 • Kuinka syömällä enemmän pystyt saavuttamaan unelmapainosi lopullisesti (ja painosi putoaa kuin huomaamatta ja vielä ilman nälän tunnetta)
 • ​Kuinka valitset oikean määrän ruokaa joka ateriallesi ilman, että sinun tarvitsee punnita ruokia vaa’alla (Tätä varten tarvitset vain oman kämmenesi)
 • ​11 yksinkertaista ja helppoa tapaa, joiden avulla pääset lopullisesti eroon sokerikoukusta (Tekemällä tämän oikein sinun ei tarvitse lopullisesti lopettaa sokerin käyttöä) 
 • Vain harvojen tunteman salaisuuden, jonka avulla pystyt pitämään ylimääräisen rasvan pois vyötäröltä (Tämän avulla sadat valmennettavani ovat pystyneet pudottamaan painoa kuin huomaamattaan) 
 • Mitä ei KOSKAAN kannata tehdä työpaikalla tai kotona, jos haluat välttyä jatkuvalta lihomiselta… tätä kaikki liikunnan ammattilaiset välttelevät kuin ruttoa 
 • 7 yllättävän helppoa tapaa varmistaa, että syöt päivittäin tarpeeksi ja riittävästi (VINKKI: Tähän ei liity kaloreiden laskemista) 
 • ​Miksi kaikki mitä luulit tietäväsi vatsalihasten treenaamisesta on väärin ja miten pystyt saamaan vahvat vatsalihakset ilman satojen vatsalihasliikkeiden toistamista 
 • Kuinka vältät tekemästä pahimman virheen treeneissäsi (Laiminlöin itsekin tätä vuosia ennen kuin sain kantapään kautta oppia tämän) 
 • Kuinka teet herkkuja joita voit syödä käytännössä päivittäin (ja mikä parasta ne vielä maistuvat paremmille kuin mitkään kaupan herkut!) 
Ja paljon, paljon muuta, koska… 

Yksinkertaisesti: 
Kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi upean olon niin henkisesti kuin fyysisesti - ilman stressiä ruoan punnitsemisesta ja hurjista treenimääristä

Jotta sinun on mahdollista viimein saavuttaa pysyvä muutos (kuten aikaisemmat mahtavat kurssilaiseni ovat saavuttaneet), tarvitset paljon enemmän kuin pelkän valmennuksen.

Tarvitset selkeitä ohjeita ja työkaluja, joiden avulla teet muutoksesta ja painon pudotuksesta oikeasti kivaa ja saat treenit ja terveelliset elämäntavat sujahtamaan arjen kiireisiisi helposti ja vaivattomasti.

Tämän takia annan sinulle kaiken tämän, kun ostat valmennukseni tänään: 
 • Helpot päivittäiset rutiinit, jotka auttavat sinua tekemään oikeita valintoja päivittäin - Tämän avulla varmistat, että elämänmuutoksestasi tulee pysyvä (Nämä päivittäiset rutiinit ovat olleet salaisuuteni stressittömään syömiseen)
 • ​Valmiin ja yksinkertaisen kauppalistan, jonka avulla teet aina oikeita valintoja kaupassa - vaikka menisit kauppaan kurnivan mahan kanssa! 
 • 26 kohdan tarkistuslistan, jonka avulla tunnistat ne haitalliset tavat jotka estävät sinua saavuttamasta pysyvän muutoksen
 • ​Sinun arkeesi sopivan treeniohjelman, joka ei tuota sinulle stressiä eikä suorituspaineita (Ohjeet niin sali- kuin kotitreeneihin sekä näiden kahden yhdistämiseen, jotta treenaaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta milloin tahansa) 
 • Etkö pidä kuntosalilla treenaamisesta? Saat tehokkaan treeniohjelman, jonka voit tehdä kotona milloin tahansa omien aikataulujesi mukaan (Tarvitset vain vähän tilaa ja iloista mieltä!) 
 • Yksinkertaisen ja helpon ruokavalion, jota sinun on helppo noudattaa oli arkesi kuinka kiireistä tahansa (Ruokavalio on niin yksinkertainen, että pudotat painoasi huomaamattasi ja vielä ilman kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista)
 • ​Selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden tekemiseen, jotta kaikkien liikkeiden tekeminen onnistuu sinulta kuin tanssi - ja vielä nautit niiden tekemisestä! 
 • Yksinkertaisen harjoituksen, jonka avulla pystyt pääsemään itsesi syyttämisen ja epäonnistumisen tunteesta lopullisesti (Tekemällä tämän oikein, mikään ei pysty estämään sinua saavuttamasta vartaloa, josta olet aina haaveillut) 
 • ​PLUS - 13 kohdan tarkistuslistan ruokavaliosi kulmakivistä - Näiden avulla luot hyvinvointiasi tukevat rutiinit arkeesi kuin huomaamattasi
 • ​Sekä paljon, paljon muuta… 
Tämä valmennus ei ole vain sarja videoita, tämä on valmennus, jossa ei jätetä kiveäkään kääntämättä sinun elämänmuutoksesi takia - ja että muutoksesi tulee myös pysymään! 
LIFEFIT-valmennuksen avulla pääset helposti tavoitteisiisi painonpudotuksessa, jokapäiväisessä hyvinvoinnissa ja yksinkertaisesti elämänlaatusi nostamisessa kolmen keskeisen tekijän ansiota:
 • Valmennus on tarkoituksella rakennettu äärimmäisen helpoksi käydä, sillä uutta materiaalia tulee juuri sopivan kokoisina annoksina – teet siis vain perässä mallin mukaan!
 • Verkkokurssi eliminoi kaikki kuntoilun ja elämäntapamuutoksen tavanomaiset kynnykset – avaat vain ohjeet ja aloitat!
 • Sinulla on AINA tuki saatavilla ja tsemppaaja mukana – sekä muut mahtavat kurssilaiset!
Eikö kuulostakin mukavammalta kuin yksin näiden asioiden kanssa pähkäileminen ja asioiden selvittäminen… sen voit unohtaa nyt ikiajoiksi.

Jotta varmasti onnistut saavuttamaan tavoitteesi… 

Saat BONUKSENA yli 45 € edestä lisämateriaalia, kun liityt TÄNÄÄN mukaan valmennukseen

Kysyn itseltäni aina ennen valmennuksen alkua, miten pystyn tukemaan valmennettaviani saavuttamaan nopeammin ja helpommin heidän tavoitteensa. 

Joten sen takia olen lisännyt extra-materiaaleja mukaan valmennukseen ilman lisäveloitusta, jotka auttavat sinua onnistumaan vielä paremmin:
BONUS #1. Henkilökohtaisesti laatimani 170 ruuan ladattava e-reseptikirja (ARVO 19,90€) 

Tämän reseptikirjan avulla pystyt luomaan nopeasti herkullisia ja hyvältä maistuvia ruokia, vaikka et pitäisi ruuan laittamisesta ollenkaan. 

Reseptikirjassa on 170 ohjetta, jotta et pääse koskaan kyllästymään samoihin ruokiin. 

BONUS #2. Sähköinen ravinto-opas, jonka avulla valitset ruokasi ilman kalorien laskentaa tai ruokien punnitsemista (ARVO 9,90€)

Ravinto-oppaani auttaa sinua valitsemaan oikeanlaiset ruuat keskellä kiireistä arkeasi, ilman että sinun tarvitsee kuluttaa siihen ylimääräistä energiaa.

BONUS #3. Vinkit & luennot stressinhallintaan, parempaan palautumiseen ja laadukkaampaan uneen (ARVO 19,90€)

Olen lisännyt valmennukseen runsaasti erilaisia ravintoluentoja, joiden avulla pystyt ymmärtämään paremmin kehoasi, miten kehosi aineenvaihdunta toimii ja kuinka saat yöunesi tukemaan tavoitteitasi.

Mitä kaikkea LIFEFIT -valmennus sinulle tarjoaa ja millaisia tuloksia voit odottaa

LIFEFIT on 8 viikkoa kestävä valmennus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin - ja jonka avulla pystyt lopettamaan jatkuvan painosi kanssa jojoilun kertaheitolla. 

Saat verkkovalmennuksen, jonka voit tehdä omassa tahdissa ja omissa oloissasi, miten sinulle vain parhaiten sopii.

Vältyt siis aikataulustressiltä – et koskaan myöhästy treeneistä tai joudu keskeyttämään mitään!

Nämä asiat tulet saavuttamaan valmennukseni avulla: 
 • Tulet oppimaan kuinka pääset eroon jatkuvasta laihduttamisesta ja jojoilusta lopullisesti... kuitenkin ilman kaloreiden laskemista ja raivokasta treenaamista
 • Tulet oppimaan kuinka syöt terveellisesti niin, että nautit ruoasta ja elämästä (jopa herkuttelusta)… ja kuitenkin painosi putoaa etkä koskaan tunne itseäsi nälkäiseksi!
 • Tulet näkemään kuinka kehosi kiinteytyy ja kehonkoostumuksesi muuttuu tehokkailla treeniohjelmilla, jotka on helppo tehdä joko kotona tai salilla - tai näitä molempia yhdistellen
 • Tulen näyttämään sinulle kuinka sujautat treenit kiireiseen arkeesi sopiviksi, jotta sinun ei tarvitse potea treenien tekemisestä stressiä
 • Tulen näyttämään sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää pysyvän elämänmuutoksen saavuttamiseksi, jotta voit nauttia elämästäsi ympäri vuoden ilman kitudieettejä
Saat tämän kaiken ja mahdollisuuden heittää hyvästit jatkuvalle treenien ja syömisien kanssa tuskailemiselle, jos ostat valmennuksen ennen kuin se alkaa maanantaina 2.3.2020. 

Ja mikä parasta… 

LIFEFIT tulee muuttamaan loppuelämäsi suunnan - Siksi annan sinulle 100% takuun!

Sinulla on oston jälkeen 14 päivää aikaa antaa valmennukselle mahdollisuus todistaa sinulle, että hyvän olon ja kaventuneen vyötärön voi saavuttaa pysyvästi, ilman jatkuvia dieettejä. 

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi 14 päivän sisällä ostoksesta, silloin voit käyttää minun 100 % takuuta…

Ilman kysymyksiä.

Ilman temppuilua. 

Laitat vain minulle viestiä info@nanafit.fi ja rahat on tililläsi ennen kuin huomaatkaan. 

Pyydän vain, että annat valmennukselle rehellisen mahdollisuuden ja panostat siihen, koska kaikki mitä olen laittanut valmennukseen tulee muuttamaan elämäsi suunnan… jos laitat neuvoni käytäntöön. 

Sinun ei tarvitse uskoa vain minua…
Katso mitä muut valmennukseen osallistujat ovat sanoneet

Jos sinua vielä epäilyttää kannattaako sinun lähteä mukaan valmennukseen, anna näiden ihanien palautteiden kertoa puolestani, mitä kaikkea voit saavuttaa valmennuksen avulla…
“Kurssi oli monipuolinen, Nana innostava, tuntui kun hän olisi ollut livenä olohuoneessa. Itselle oli sopivan helppo sovittaa omaan elämään ja luulen, että moni muukin pystyisi tämän kurssin sovittamaan omaan elämään.”
★★★★★
“Rennolla otteella tärkeitä asioita; tekstit ja tehtävät olivat hyviä ja erittäin silmiä avaavia, treenit erittäin monipuolisia ja ravintoasioita käsiteltiin ilman varsinaista ruokavaliota. Valmennuksen opeista hyötyisi ihan kuka tahansa.”
★★★★★
“Huomioidaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tavalliset, eri kuntotasolla olevat ihmiset. Ei rääkkidieettejä vaan selvästi tarkoitus on saada ymmärtämään hyvinvoinnin peruspilarit.”
★★★★★
“Syön säännöllisemmin ja määrällisesti enemmän, jolloin herkkuhimoja ja muita on harvemmin. Myös jaksamista on helpompi pitää yllä, kun ravinto on kohdillaan.”
★★★★★
“Oma armollisuus. Olen aina ollut kaikki tai ei mitään tyyppiä. Pitkään olen tätä yrittänyt harjoitella ja nyt sain siihen vielä lisätukea.”
★★★★★
“Säännöllinen, tehokas liikunta on lisääntynyt. Ruokavalio muuttunut tasapainoisemmaksi sekä monipuolisemmaksi. Suurin muutos varmasti ollut ruokavaliossa; osaan nyt syödän enemmän ja paremmin suhteessa kulutukseeni ja treenin rasittavuuteen eli jaksan paremmin treenata!”
★★★★★
“Jaksan enemmän, olen pirteä, nukun paremmin ja voin paremmin kokonaisvaltaisesti. Huomaa heti kun syön huonommin että miten se vaikuttaa jaksamiseen. Pienin askelin olen edennyt ja se oli minulle tärkein huomata että pienissä askelissa on voimaa. Niiden avulla muutokset tulee helpommin osa elämää, eikä vain väliaikaisesti. Vyötäröltä on kaventunut monta senttiä ja mieli on kirkkaampi, aamulla herätessä ei mene enää tuntikausia vaan aivot herää alle tunnissa päivän askareiden pariin.”
★★★★★
“Jaksan enemmän, olen pirteä, nukun paremmin ja voin paremmin kokonaisvaltaisesti. Huomaa heti kun syön huonommin että miten se vaikuttaa jaksamiseen. Pienin askelin olen edennyt ja se oli minulle tärkein huomata että pienissä askelissa on voimaa. Niiden avulla muutokset tulee helpommin osa elämää, eikä vain väliaikaisesti. Vyötäröltä on kaventunut monta senttiä ja mieli on kirkkaampi, aamulla herätessä ei mene enää tuntikausia vaan aivot herää alle tunnissa päivän askareiden pariin.”
★★★★★
“Kiitos Nana ihan mielettömän hyvästä valmennuksesta! Aion jatkaa treenejä tämän valmennuksen pohjalta. Sain tosi hyviä vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja lepoon. Olen aiemmin ollut vähän huono venyttelemään, mutta nyt oli sen verran hyvät ja rentouttavat venyttelyt että päätin ottaa aikaa myös venyttelylle ja palautumiselle! Kiitos myös iloisista ja mukaansa tempaavista treenivideoista!! :)”
★★★★★
“Kiitos valmennuksesta, tuot hyvin esiin, että kyse on kokonaisuudesta. Olet pirteä valmentaja!”
★★★★★
“Iso KIITOS Nana. Aivan loistava paketti. Huomaa että teet tätä suurella sydämellä ❤ Jatka samaan malliin😊”
★★★★★
“Olo on mahtava kun olen saanut mahdutettua liikunnan takaisin arkeeni ja karkinsyönnin kuriin. Kaikki tämä näkyy jaksamisessa, virkeydessä, mittanauhalla... Ja kuinka paljon oikeaa ruokaa saakaan syödä lihomatta, kun turhat mässyt on vähemmällä! Siltikään ei tunnu että mitään elämästä puuttuisi vaan päin vastoin nauttii myös niistä herkuista enemmän kun niitä ei joka päivä vedä. Aivan ihana valmennus! Hyvin perustellut asiat ja omakohtaiset kokemuksesi antavat sanoille pontta. Rento asenne! Juuri sellainen joka toimii minulle! Tykkään ja suosittelen lämpimästi myös muille!”
★★★★★

Tämä valmennus on sinulle, jos… 

 • Olet kyllästynyt ostamaan aina vain uusia valmennuksia ja pikadieettejä, joiden jälkeen painosi kuitenkin kipuaa taas takaisin entisiin lukemiin
 • Olet etsinyt pitkään ratkaisua pysyvään elämäntapojesi muuttamiseen ja olet kyllästynyt kaikkeen siihen tiedon tulvaan, ihmedieetteihin ja trendiruokavalioihin, joita eri kanavissa yritetään sinulle syöttää
 • Ymmärrät, että mikään muutos ei tapahdu yhdessä yössä, ja että tulet tekemään virheitä matkasi varrella
 • Haluat nauttia elämästä ilman minkäänlaisia rajoituksia (varsinkaan mitä liittyy syömiseen tai treenaamiseen) 
 • Elämässäsi on tärkeämpiäkin asioita, kuin kaloreiden laskeminen ja jatkuva treenien suorittaminen
 • Haluat elämäntyylin, joka tukee arkeasi ja perhe-elämääsi, jotta mitkään sosiaaliset tilanteet eivät tunnu sinulle ikäviltä etkä joudu luopumaan esimerkiksi ulkona syömisestä
 • ​Et halua luopua lempiruoka-aineistasi, kuten pastasta tai leivästä (Tiedän tunteen, koska en voisi itsekään elää ilman näitä)​
 • Elät keskellä kiireistä lapsiarkea, etkä tiedä, miten saisit sovitettua treenit ja ruokailut arkeesi
Jos yksikin näistä kuvasi sinua, niin älä aikaile enää, koska… 

Valmennus alkaa heti - Tule mukaan nyt ennen kuin ryhmä täyttyy

Valmennus alkaa 15.2. ja ilmoittautuminen valmennukseen sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä. 

Liity mukaan valmennukseen NYT ja pääset mukaan hyvin huokeaan hintaan vain 69 € (norm. 129 €). Saat kaikki edellä mainitut yli 45 € lisämateriaalit ilman lisäveloitusta, kun liityt tänään mukaan! 

Materiaalit ovat käytössäsi kokonaiset 3 kuukautta. 
Seuraavat askeleesi…
 • Klikkaa alla olevaa “Tilaa nyt” -painiketta ja pääset maksamaan valmennuksen valitsemallasi maksutavalla (pankki-/luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla)
 • Tämän jälkeen saat minulta viestin sähköpostiisi, joka sisältää kirjautusmislinkin valmennukseen
 • ​Saat ennakkomateriaalit käyttöösi jo 7.2.2021
 • ​Valmennuksen yhteisstartti alkaa 15.2.2021!
Joten päätös on nyt sinun: haluatko liittyä jo lähes 2000 onnistujan joukkoon vai haluatko vielä jatkaa elämäntapamuutoksesta jossittelua ja painosi kanssa jojoilua sekä iänikuisista laihdutuskuureista kärsimistä… 

Hinta 79 €

(Norm. 129 €)

Usein kysytyt kysymykset

1. Onnistuuko LIFEFIT -valmennuksen treenit kotona?
Kyllä onnistuu! Saat treeniohjelmat ja ohjevideot niin koti- kuin salitreeneihin sekä näiden kahden yhdistämiseen, jotta voit treenata juuri sillä tavalla, mikä itsellesi ja omiin aikatauluihisi parhaiten sopii.

2. Sopiiko LIFEFIT tavalliselle ihmiselle?
Sopii erinomaisesti. Valmennus on suunniteltu nimenomaan tavalliselle kuntoilijalle sopivaksi, ei esimerkikisi kilpaurheilijalle.

3. Pitääkö ruoat punnita tai onko ruokavalio tosi tarkka?
LIFEFIT -valmennuksessa me emme punnitse ruokia tai muutenkaan kyttää jokaista suupalaa. Tavoitteena on loppuelämän kestävä positiivinen muutos hyvinvointiisi, eikä sitä saavuteta ehdottomuudella ja liian tiukalla dieetillä.

4. Tavoitteeni ei ole painon pudottaminen, mutta haluaisin voida paremmin, sopiiko kurssi minulle?
Erinomaisesti, valmennuksesta löytyy erilliset ohjeet painonpudottajille ja niille, jotka tavoittelevat hyvinvointia ilman varsinaista tarvetta pudottaa painoa.

5. Kuinka kauan kurssin materiaalit ovat käytettävissä?
Valmennuksen materiaalit on käytössäsi 3 kuukauden ajan, eli valmennuksen päätyttyä vielä kuukauden ajan. Treenivideot ja kaikki muut materiaalit voit ladata itsellesi, joten ne jäävät  sinulle pysyvästi käyttöön.

6. Voinko maksaa valmennuksen liikuntaeduilla?
Kyllä voit! Maksuvälineenä käyvät Smartum liikuntasetelit & -saldo sekä ePassi, Eazybreak, Tyky online, Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu. Sähköisellä liikuntasetelillä voit suorittaa maksun kirjautumalla omilla tiedoillasi maksupalvelun sivuille, etsimällä palveluntarjoajaksi yrityksen NanaFit Oy (valitse OY päätteinen!), ja lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen info(at)nanafit.fi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä info(at)nanafit.fi ja kerro viestissäsi, että haluat suorittaa maksun LIFEFIT valmennukseen kyseisillä seteleillä. Saat paluupostina osoitteen, johon liikuntasetelit lähetetään.

Lähetä setelien yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä myös valmennuksen nimi, johon haluat osallistua.
Laskutusyritys NanaFit Oy, y-tunnus 2925378-1
maksutavat
Saat valmennuksen NYT 69 € erikoishintaan 

Kuka olen ja miksi voin luvata näin paljon

Olen Nana Heikkilä, ja minut tunnetaan yhtenä Suomen suosituimmista ja arvostetuimmista hyvinvointivalmentajista.

Olen koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer ja hyvinvointivalmentaja, joka on tunnettu kannustavasta, ammattitaitoisesta ja ihmisläheisestä valmennustavasta. Innostan kanavissani kymmeniä tuhansia suomalaisia kohti parempia elämäntapoja ja jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kaipaamansa avun suosituista verkkovalmennuksistani.

Olen itse henkilökohtaisesti läsnä valmennuksissa, koska haluan kulkea kanssasi koko valmennusmatkan alusta loppuun. Ketään ei jätetä omilleen. Haluan varmistaa omakohtaisesti, että varmasti ymmärrät kaiken oikein ja pääset toivomaasi lopputulokseen.

Hyvinvointisi puolesta, 
Nana Heikkilä

P.S. Jos olet samanlainen kuin minä ja hyppäät aina suoraan sivun loppuun ja luet vain tiivistyksen, niin tässä se tulee: Joten jos haluat heittää hyvästit viimein kaikille jojoilulle ja liikakilojen kanssa tuskailemiselle... Tule mukaan 8 viikon LIFEFIT-valmennukseen, jonka avulla pystyt saavuttamaan vartalon, joka sekä tuntuu että näyttää hyvältä. Liity valmennukseen nyt klikkaamalla tästä >> 

P.S.S. Lisäksi saat yli 45 € edestä ilman lisäveloitusta luentoja ja materiaaleja ruokavalioon, uneen, palautumiseen ja stressinhallintaan, kun liityt valmennukseen mukaan tänään! 

P.S.S. Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää valmennuksesta, voit lähettää minulle milloin tahansa viestiä info@nanafit.fi. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti takaisin :) 
© Nanafit 2020
Powered By ClickFunnels.com