Naisille, jotka haluavat syödä terveellisesti ja nauttia sen antamasta lisäbuustista päiviin… mutta hyvät rutiinit vain puuttuvat

”Nyt voit sanoa “kiitos ei” dieeteille… ja nauttia silti energisemmästä & kevyemmästä olosta seuraavan 30 päivän aikana”

Jo 1689+ tavallista suomalaista nauttii terveellisestä & herkullisesta ruuasta ilman vaa’an kanssa kaveerausta… kiitos kolmen simppelin kulmakiven

Jääkö terveellisen ruokavalion toteuttaminen arjessa usein vain kauniiksi ajatukseksi?

Ja kaupan valmislasagne tai Woltin plärääminen rankan työpäivän jälkeen ovat jo ehkä liiankin tuttu juttu…

Ei hätää. Tänään voit lopettaa itsesi soimaamisen siitä – sekä huokaista helpotuksesta.

Sillä tältä sivulta saat tietää…

“Miten terveellinen syöminen sujahtaa (eikä rasita) osaksi arkeasi – vain 30 päivässä”

Koska saat ammattilaisen (minun) valmiiksi suunnittelemat, herkulliset reseptit kuukauden (30 päivän) jokaiselle aterialle. 

Ja jo viikossa kahdessa fiilistelet uutta energisempää olotilaasi (joka kestää aamusta iltaan)…

Sekä kuin bonuksena ruokavalion siistimisestä voit päästä jopa ihastelemaan kivasti kiinteytynyttä ulkomuotoasi.

Ja 30 päivän jälkeen sinuun iskostuu kuin itsestään 3 yksinkertaista terveellisen ruokavalion kulmakiveä (kerron sinulle pian lisää näistä)… joilla nautit energisestä ja keveästä olosta ympäri vuoden. 

Eikä sinun edes tarvitse:
 • Ryhtyä jälleen kerran päätä kiristävälle, rajoittavalle dieetille (jokainen dieettaaja tietää, ettei niiden avulla voi elää lopun elämää)
 • Käyttää tuntikausia päivässä aikaa keittiössä kokaten itsellesi eri ruokaa kuin perheellesi (nimittäin näytän, miten terveelliset ruuat pyörähtää alle 15-30 minuutissa – koko perheelle)
 • Pohtia voitko kaloreiden puolesta lorauttaa kahviisi kauramaitoa vai et (kyllä – kokemuksesta tiedän, että tällaistenkin asioiden kanssa suuri osa naisista kamppailee)

Miksi voin sanoa & luvata näin paljon?

Nimeni on Nana Heikkilä.

Olen koulutettu personal trainer. 

Lisäksi minulta löytyy takataskusta 18 erikoiskoulutusta ravinnosta kehonpainoharjoitteluun. Ja 8000+ valmentamani naisen jälkeen minulla on aika hyvä käsitys siitä, miten uudesta elämäntavasta saadaan pysyvä.

Minulta pyydetäänkin usein kommentteja eri medioihin siitä, miksi mustavalkoisen ajattelun sijaan terveellinen elämäntapa koostuu isojen linjojen ymmärtämisestä…
Sillä se syötkö aamulla 40 vai 50g kaurahiutaleita tai lorautatko kahviisi maitoa EI vaikuta kokonaisuuteen.

Vaan merkitystä on jollain ihan muulla… 

Näillä kolmella terveellisen ruokailun kulmakivellä energiatasosi kohoavat pilviin… ja huolehdit samoilla linjoistasi

Nyt voit viimein unohtaa omien ruokien kipottamisen. Ja nauttia terveellisestä ruuasta yhdessä perheesi kanssa (jopa lapsetkin pitävät näistä ruuista). 

Nimittäin 8+ vuoden valmennusurani aikana olen löytänyt 3 kulmakiveä, joilla elämäntapamuutoksessa onnistuneet valmennettavani pitävät huolta linjoistaan ympäri vuoden. 

Lisäksi nämä onnistujat vilkuttivat “hei, hei” jokaisen suupalan kaloreiden kyttäämiselle, kun he syövät & valmistavat terveellistä ruokaa näiden kulmakivien avulla:

Kulmakivi #1

Arjen ruokavalio, joka sopii kaikenlaisiin (kiireisempiinkin) elämäntilanteisiin… ja silti samalla tukee jaksamistasi ja parantaa terveyttäsi

Kulmakivi #2

Terveellinen ruokavalio (mutta silti makuaistia kutkuttava), joka sopii koko perheelle… koska kukaan ei jaksa loputtomiin kokkailla eri ruokia itselleen, puolisolleen ja vielä lapsilleen

Kulmakivi #3

Stressivapaat ruuat & herkut, joita voit huoletta syödä päivittäin… ilman että joudut pelkäämään housunnyörien kiristymistä (Lisäksi terveelliset ruuat valmistuvat käden käänteessä)
Ja useat näistä onnistujista pystyivät iskostamaan nämä kolme kulmakiveä selkärankaansa niinkin nopeasti kuin 30 päivässä. Ja sen jälkeen nämä kulmakivet tulevat kuin apteekin hyllyltä, aina kun he valitsevat ruokia itselleen ja perheelleen. 

Onnistujanaiset tarvitsivat vain jonkun näyttämään heille, miten 30 päivässä pystyy heittämään mieltä stressaavat vaa’at, kieltolistat ja kalorien laskemiset roskakoriin. 

Ja nyt näytän sinulle, miten sinäkin pystyt samaan. Ja nautit aamusta iltaan energisestä olosta… pidät linjoistasi huolta ympäri vuoden – ilman että sinun tarvitsee mittailla jokaista suupalaa... tai laskea kahvimaidon kaloreita. 

Esittelyssä: Rutiineja ruokailuun -valmennus
Seuraa vain valmiita reseptejä & ohjeita 30 päivän ajan – ja uusi terveellinen arki alkaa kuin itsestään

Rutiineja ruokailuun paljastaa parhaat reseptini & neuvoni terveelliseen syömiseen, niin että seuraavan 30 päivän jälkeen terveellinen ruokailu tulee sinulta selkärangasta. 

Näitä reseptejä & neuvojani ei ole saatavilla mistään muista valmennuksistani kuin pieninä palasina… joten siksi kokosin ne nyt ensimmäistä kertaa yhdeksi kokonaisuudeksi. 

Joten katsotaanpa seuraavaksi, mitä kaikkea voit odottaa Rutiineja ruokailuun -valmennuksesta… 

Nämä kaikki maukkaat (mutta terveelliset) herkkuruuat odottavat sinua Rutiineja ruokailuun sisäpuolella + paljon muuta…

Seuraavaksi 30 päiväksi saat kaikki ateriat (aamupalasta iltapalaan) sinulle valmiiksi mietittyinä. Näillä aterioilla pysyt kylläisenä pitkin päivää (eikä herkuttelu edes käy mielessäsi).

Näytän sinulle kädestä pitäen helppoja ohjeita (videolle & kuvina kuvattuna), joita pystyt kätevästi seuraamaan jopa omasta puhelimestasi – missä ja milloin vain. Sillä voit ladata NanaFit -sovelluksen suoraan puhelimeesi ja käydä valmennusta läpi sen avulla.
Valmiiden reseptien lisäksi saat viikoittain viikon teemaan kuuluvia vinkkejä & ideoita tekstin ja videon muodossa suoraan minulta… jotta terveellisen ruokailun kulmakivet sujahtavat osaksi arkeasi nopeammin. 

Ja jo heti ensimmäisen päivän reseptien jälkeen yllätyt, miten herkulliset (mutta silti terveelliset) ateriat valmistuvat niinkin nopeasti kuin 15-30 minuutissa. 

Ja viikkojen edetessä huomaat, miten alat jo alitajuisesti tekemään päivä päivältä parempia valintoja ruokailuusi.

30 päivän päästä ravintorikkaat ja veden kielelle saavat ateriat - jotka tukevat painonhallintaasi & energiaasi - valmistuvat kuin itsestään… koska silloin terveellisestä syömisestä on alkanut muodostumaan automaattinen rutiini. 

Rutiineja ruokailuun -valmennuksesta saat niin paljon hyviä reseptejä käyttöösi, että pelkästään niillä pärjäät jo ympäri vuoden. Siitä syystä voin hyvällä omallatunnolla sanoa tätä Suomen laajimmaksi ravintovalmennukseksi (huomaat tämän jo valmennuksen ensimmäisellä viikolla). 

Viikko 1 - Miten kokoat ateriat ilman grammalleen punnitsemista… tai kahvimaidon kaloreiden laskemista

 • Paljastan sinulle, miksi kaloreiden laskeminen ei pitkässä juoksussa johda mihinkään muuhun kuin huonoihin valintoihin

 • Näytän sinulle simppelit liikennevalo-, lautas- ja käsimallit, joilla tiedät aina syöväsi tarvittavan määrän hiilareita, protskua ja rasvoja
 • Aseta tavoitteet oikein… ja erityisesti miten valitset oikean tavan syödä, jotta se tukee tavoitteitasi (oli tavoitteesi sitten painonpudotus/rasvanpoltto, kiinteytyminen, lihasten kasvatus)
 • ​Yllättäviä “totuuksia” hiilareista: Näin hiilihydraatit muuttuvat parhaaksi ystäväksesi ruuanlaitossa (ja syöt niitä jatkossa melkein kaksin käsin… ilman pelkoa lihomisesta)
 • Näin valitset sinulle sopivan päivittäisen kalorimäärän (Esimerkit 3 erilaisesta päivittäisestä kalorimäärästä - ja miten säädät niitä tarpeidesi mukaan)
 • ​Vegaaninen ruokavalio: Miten varmistat tärkeiden vitamiinien & ravintoaineiden saamisen päivittäin
 • Volyymiruokailu - Näin kokoat “suuren” annoksen… vaikka söisit vähäkalorisesti (ja käyn saman läpi myös toisinpäin)
 • ​Syväsukellus makrojen maailmaan: Miten paljon oikeastaan tarvitsetkaan proteiinia, hiilareita tai rasvoja (ja mikset voi luopua mistään näistä kokonaan)… jotta pysyt solakkana vuoden jokaisena päivänä

Viikko 2 - Helpota arjen ruokailuja: Näin valitset terveellisiä valmisruokia kaupan hyllyltä kun arjen kiireet eivät anna mahdollisuutta omiin kokkailuihin

 • Jaan parhaimmat vinkkini valmisaterioiden valitsemiseen (näin valitsen itsellenikin valmisateriat kaupasta kun kiire yllättää)
 • NANAN TESTIVOITTAJAT: 40 valmista välipalaa & 44 valmisateriaa, jotka voit ilman miettimistä napata lähikauppasi hyllyltä
 • Näillä pienillä ”tuunauksilla” valmistat terveellistä ruokaa koko perheellesi (LAPSITAKUU: Lapsetkin tykkäävät, vaikka ateriat sisältävätkin runsaasti kasviksia ja vihanneksia)
 • Näitä herkkuja voit napata kaupan hyllyltä kotiisi… ja napsia aina kun herkkuhimo iskee (Vihje: Nämä eivät ole babyporkkanoita ja omenalohkoja tms.)
 • Näitä monet naiset katsovat nenän vartta pitkin: Uni & stressi - Miksi pelkkä ruoka ja liikunta ei riitä pitämään painoa samassa lukemassa vuodesta toiseen (tämä on ehkä valmennuksen yksi silmiä avaavimmista osioista)
 • ​Food preppaus - miten valmistelet & suunnittelet yhtenä aamupäivänä ruuat koko viikoksi (vieläpä siten, ettei ruuat maistu loppuviikosta vain jääkaapille ja muovirasialle)
 • ​Miten kokoat lähes täydellisyyttä hipoen sopivan & ravitsevan annoksen suoraan kaupan salaattibuffetista 
 • Simppeli tapa säätää syömisiä oman aktiivisuuden mukaan – Näet miten säätelet ruoka-annoksiasi oikein kun liikut aktiivisemmin tai vähemmän (näin varmistat aina syöväsi tarpeeksi, etkä koskaan liikaa)

Viikko 3 - Varmista että syöt tarpeeksi ruokaa päivittäin… ja energiatasosi pysyvät tapissaan aamusta iltaan (tämä on tärkeää kaikille arjen kiireiden & haasteiden keskellä)

 • Viikolla 3 aloitat pienin askelin karkottamaan herkkuhimon – lopullisesti
 • Naisurheilijoiden syndrooma - Vältä miina, johon 99 % naisurheilijoista astuu (Vihje: Överimäärä treeniä - liian vähän kaloreita)
 • Mitä tarvitsee huomioida painonhallinnassa ja -pudotuksessa niin ruokailussa kuin muissa valinnoissa vaihdevuosien aikana
 • Rautalangasta väännettynä: Näin aineenvaihdunta toimii… ja miten selättää pirullinen säästöliekki
 • Ruokailu & treenit: Näin teet oikeita ruokavalintoja ennen ja jälkeen treenin (Laita syöminen tukemaan treenejäsi & tavoitteitasi - eikä vahingoittamaan niitä)

Viikko 4 - Askelmerkit kohti pysyvää muutosta, jotta pidät oppimasi hyvien tapojen pyörät pyörimässä vielä vuosienkin päästä

 • Viimeisellä viikolla saat helposti seurattavat ohjeet hyvien tapojen ylläpitämiseen (koska miksi heittää hukkaan sitä kaikkea)
 • Dieetti vs. Elämäntapamuutos - Dieeteillä voi polkaista rasvanpolton käyntiin… mutta jos mielit pysyvää painonhallintaa, tämä sinun pitää tietää dieeteistä
 • Kirsikkana kakun päällä BONUS-luento tavoista: Oivallat pieniä tapoja, joilla on yllättävän helppoa pitää terveellisistä rutiineista kiinni (Näillä ”kikoilla” syöt terveellisesti melkein huomaamattasi)
 • Ja paljon, paljon muuta...

Katso mitä elämäntapamuutoksessa onnistuneet naiset kertovat muutoksen helppoudesta ohjeillani

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Olet ensimmäinen joka on koskaan sanonut että pitää syödä tarpeeksi”

“Olen seurannut ties ketä terveysvaikuttajia jo pitkän aikaa ja noudattanut milloin mitäkin ohjetta, mutta olet ensimmäinen ihminen joka on koskaan sanonut että pitää syödä tarpeeksi. Vihdoin ymmärrän, että suurin ongelmani on ollut tuomitseva asenne omaa syömistä kohtaan ja liian pienillä kaloreilla kitkuttelu ja sitä kautta seurannut herkuttelun tarve. Eli KIITOS jo nyt siitä kaikesta mitä olet tuonut elämääni ja innolla odotan mitä valmennus ja koko elämä sen mukana tuo tullessaan <3”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Reseptit on hyviä ja ruokaa saa syödä!”

“Täytyy kyllä sanoa, että tää on eka kerta, jolloin en tunne olevani millään dieetillä tai laihiksella. Reseptit on hyviä, ruokaa saa syödä eikä ole mitään rahkaa/raejuustoa kolmesti päivässä.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. ”

“Enpä tiedä miten kiittäisin. Annoksen rakentelu ihan käsittämättömän helppoa. Ihanaa, kun ei tarvitse punnita. Perheelle on niin helppo kokkailla, ei tarvi erikseen tehdä jokaiselle jotain :)”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Nyt luotan, ettei hiilihydraattien syöminen automaattisesti johda lihomiseen”

“Olen uskaltanut lisätä ruokaa ja alkanut luottamaan, ettei oman kulutuksen mukaan syöminen tai hiilihydraattien lisääminen automaattisesti johda lihomiseen.”

Kenelle sitten Rutiineja ruokailuun -valmennus sopii kuin maapahkinävoi omenaviipaleelle?

 • Haluat pitää painosi kurissa ja nauttia energisemmästä arjesta… mutta sinua ei kiinnosta kaivella puntaria esiin… tai kirjailla kahvimaitoja kalorilaskuriin
 • Dieetti sananakin saa karvasi nousemaan pystyyn… mutta tiedät, että syömisesi tarvitsisi ryhtiliikkeen
 • Pidät itsestäsi jo huolta liikkumalla säännöllisesti… mutta päivittäiset ruokailut eivät tue liikunnan tarjoamia hyötyjä
 • Ennen kaikkea haluaisit jaksaa aamusta iltaan ilman työpäivän jälkeistä välikuolemaa sohvalla
Jos yksikään näistä kuvasi sinua, tämä valmennus sopii sinulle. Ja varsinkin jos olet perusterve (valmennus ei sovi minkään sairauden hoitoon).

Voiko rutiineja ruokailuun luoda enää tämän helpommin? Jos voi… niin lupaan antaa sinulle rahat 100 % takaisin

Tehdäänkö diili? 

Tiedän, että seuraamalla valmennusta ja valmiita ateriasuunnitelmia… päivä päivältä uudet, paremmat ruokailurutiinit iskostuvat selkänrankaasi. 

Mutta jos et koe näin valmennuksen puoliväliin mennessä (14 päivän aikana)… tai syystä tai toisesta et ole valmennukseen tyytyväinen… 

Lähetän pikana rahasi takaisin tilillesi, ok? 

Hyvä. 

Kun liityt nyt mukaan säästät 20 euroa. 

Koska kaiken tällä sivulla mainitun saat nyt tältä sivulta 49 eurolla. 

Tämä ei tee päivää kohden kuin…1,63 euroa päivässä

Ja näin pienellä summalla voit 30 päivän jälkeen sanoa “kiitos ei” dieeteille… 

Sen sijaan isket 3 ruokailun kulmakiveä elämääsi, joilla voitte koko perheen voimin nauttia samoja ruokia, ilman grammalleen punnitsemista… ja silti nautit kevyestä olosta ympäri vuoden… sekä loputtomasta energiasta aamusta iltaan. 

Jos haluat voida paremmin ja nauttia hyvästä ruuasta ilman talousvaakaa… anna minun auttaa. 

Kokeilet 14 päivän ajan Rutiineja ruokailuun aterioita (jotka suunnittelen sinulle) - ja päätät vasta sitten sopiiko tämä tyyli sinulle. 

(Kaikki materiaalit ovat käytössäsi syyskuun 2022 loppuun asti.)

Klikkaa vain alapuolella olevaa nappulaa… ja pääset turvalliselle kirjautumissivulle. 
Luo ensiksi tunnukset (ei sido mihinkään) – ja pääset sitten nappaamaan tarjouksen
Nähdään pian valmennuksessa

P.S.

Suorittaessasi maksun liikuntaedulla toimi seuraavasti:

Lataa liikuntaedun tarjoajan mobiilisovellus (tai avaa sivusto tietokoneellasi), avaa se ja kirjaudu sisään. Etsi toimipisteemme: Nanafit Oy

Syötä haluamasi summa ja vahvista maksu.

Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@nanafit.fi, jossa kerrot seuraavat asiat:
 • Vahvistuskoodin (tai liität kuitin maksusta)
 • Maksamasi summan
 • Haluavasi liittyä uuteen Rutiineja ruokailuun -valmennukseen
Lähetämme sinulle lisäohjeet liittymiseen paluupostissa.
Luo ensiksi tunnukset (ei sido mihinkään) – ja pääset sitten nappaamaan tarjouksen
Tietosuojaseloste | ⓒ NanaFit 2022